Advertise

  • Maak een symposium, workshop of filmprogramma mogelijk
  • Draag bij aan een full-colour uitgave
  • Ontwikkel samen met Kunstlicht een projectpublicatie
  • Plaats een advertentie en krijg een gratis banner
  • Interessant voor u en essentieel voor Kunstlicht!

Met Kunstlicht bereik je een gevarieerd publiek van kunstliefhebbers en professionals in de cultuursector. Tevens steun je één van de laatste gedrukte kunsttijdschriften – en de oudste nog bestaande – die zonder winstoogmerk worden gemaakt.

Wordt u sponsor?
Uw naam verbinden aan een evenement, een kleurenkatern of een kunstenaarsbijdrage is voor u een concrete en verfrissende manier om kunst, reflectie en discussie mogelijk te maken. Zo levert uw steun zichtbaarheid op voor u of uw organisatie, terwijl het Kunstlicht de mogelijkheid geeft om maatschappelijke, wetenschappelijke en kunstzinnige rol van betekenis te kunnen blijven spelen. Voor iedere publicatie heeft de redactie verschillende plannen om opnieuw de meerwaarde te genereren die Kunstlicht levenskrachtig houdt. Draag bij aan een inhoudelijk programma, ‘adopteer’ een kleurendruk, sponsor een bijdrage van een kunstenaar die normaal gesproken geen onbezoldigd werk doet, of doe zelf een voorstel!

Of wilt u adverteren? 
Adverteren in Kunstlicht hoeft niet veel te kosten, en u krijgt bovendien een maand lang een gratis banner op onze website. Een eenmalige advertentie van een halve pagina kost slechts €75. Het is ook mogelijk als vaste adverteerder in Kunstlicht te adverteren, tegen een voordeliger tarief. De genoemde korting gaat in wanneer u voor minimaal 1 jaargang uw advertentie plaatst in Kunstlicht. Onderaan deze brief vindt u een overzicht van de tarieven. Laat het ons gerust weten als u een ander idee hebt om samen te werken. Wij zijn altijd geïnteresseerd in het sluiten van nieuwe coalities, en het starten van nieuwe gemeenschappelijke projecten. Voor vragen en ideeën kunt u een email sturen naar partnerships@tijdschriftkunstlicht.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de redactie (info at tijdschriftkunstlicht.nl).